Välmående för hela kroppen och knoppen!

Jag har märkt att det är en sak som är sann och det är att man mår som bäst när man får göra det man tycker allra bäst om. Jag är till exempel väldigt intresserad av blommor, och då rosor i första hand. När jag får pula runt med mina rosenbuskar hemma i trädgården, eller åka och köpa nya, läsa om rosor, eller titta på ett program om rosor och blommor så mår jag bra!

Det är ju dessvärre på det viset att många av oss har relativt stillasittande intressen, vilket leder till att om vi tar för mycket tid till det så blir det inte mycket träning och rörelse.

Snabba och fungerande lösningar!

Bra och snabba lösningar i form ax quickfix vet vi att det inte funkar, men snabba lösningar kan ju även handla om andra saker. Om man vill må bra både fysiskt och psykiskt så gäller det att man hittar en balans mellan sitt stillasittande intresse och träning.

Man kan ju exempelvis använda sitt intresse som belöning. Alltså efter att man tränat en timme så får man ägna sig åt sitt intresse en timme och så vidare. Vad gäller kost så kan man göra på samma sätt, så äter man nyttig och hälsosam mat så får man plus i kanten av sig själv och så får man pyssla med sitt intresse!